Palacskó András “tollából” !

Palacskó András “tollából”:

A megvilágosodás marketing duma. Valami, amit belógatnak eléd, mint egy utópisztikus ideált. -Mondja egy tibetben tizenévet barlangban meditáló magyar srác, akit arrafelé nagymesternek tartanak.
Igen, van egy dolog, ami csak egyetlen egy van a világon. Nevezhetjük flancos buddhista szöveggel a tudat természetének. Esetleg önvalónak. Ezzel egyetlen probléma van: azt keresed, ami vagy, ami voltál, ami leszel a keresés nélkül is. És nem látod meg soha ezt, mert a szem képtelen látni önmagát. Lehetséges abbahagyni ennek a keresését, elengedve mindent.
És van ennek a kifejeződése. Millió formában. Mint totális zavarodottság, mint mennyei látomás. Megéltél ebből már sokat. „Megvilágosodott” állapotok tömkelegét. De tudod mit? Elmúlik! Ettől még értékes és csupán egy érdekes nézőpont. Semmi több. Ha jelentőségtelivé teszed, beragaszt.
Hány megvilágosodásodat őrizgeted még különféle életeidből, amik beragadva tartanak? (pp) Őrizgeted az emléküket, vagy konkrét emlék nélkül kutatod azt, amit már rég meghaladtál! (pp)
Mi van, ha minden csodát elengedsz? Mennyi energiát fordítasz arra, hogy őrizgesd, igazold magyarázd, megpróbáld újraélni azt, ami már elmúlt?
A tudat természetének megélése a teljes kérdésben levés: most mi van? Most ki vagyok? És most? És most? És most? És nem néz ki sehogy, nincs forma, struktúra, jelentőség. Lehet szeretettel teli kozmikus látomás, vagy oltári nagy baszás, vagy köhögve haldokló test.

A nézőpontom: oké, te vagy a minden és semmi. Ha ezt nem kell bizonyítanod, ellenállni neki, vagy egyáltalán nem kell vele semmit tenned, akkor most mit kezdesz vele? Hogyan fejezed ki a teljességet most? És most? És senki nem fogja látni ezt, mert innentől láthatatlan vagy a világnak. Lehet, hogy egy dadogós, szakadt koldusként élsz. Vagy gazdag vállalkozóként. Csak egy választás a sok közül.

Gyere el egy Bars-tanfolyamra, kezdd el használni az életedben az ott tanultakat, és az életed már soha többé nem lesz olyan, mint előtte volt.

Szeretettel várlak, jelentkezz be valamelyik kezelésre, vagy ha érdekel, akkor vegyél részt a testkezelő tanfolyamomon.

Jelenleg Fonyódon és Győrben jöhetsz hozzám, de ha többen jelentkeztek valahonnét, akkor szívesen utazom is!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

– „Soha nem állíthat meg Téged semmi, csak ha nem vagy hajlandó választani.”

(You can never be stopped by anything except your unwillingness to choose.”

byGary Douglas)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.