Mi a drága?- Horváth-Dori Lilla

Szeretettel köszöntelek!

Mi a drága?

“A hétköznapokban sokszor hallhatjuk, s esetleg magunk is kimondjuk valamire, hogy ez túl drága. Amikor azonban feltesszük a kérdést, – akár csak magunknak is -, hogy ezt mégis mi alapján jelentettük ki, akkor olyasmi válaszokat kapunk mint, hogy “nekem nincs ennyi pénzem” vagy “sajnálok rá ennyit” vagy “én ezt nem engedhetem meg magamnak”. Miért mi más alapján mérlegelhetnék? – kérdezheted.

A fenti, és hozzájuk hasonló kijelentések, mint a “nekem nincs ennyi pénzem”, “sajnálok rá ennyit”, “én ezt nem engedhetem meg magamnak” csupán nézőpontok. Olyan nézőpontok, melyeket valaha valakitől bevettél és most már a sajátodénak tekinted. Mintha Te “találtad volna ki”, vagy a Te véleményed lenne. Igazából hazugságok. Veszélyes hazugságok, mert ezek teremtik meg a valóságodat.

Hiszen nem a valóságunk teremti a nézőpontjainkat, hanem a nézőpontjaink  a valóságunkat.

“Hát, ez aztán vicces, hiszen nekem tényleg nincs egy fillér sem a zsebemben,” vagy “minden forint be van osztva”, – mondhatod. S meg is értelek.

A pénzzel kapcsolatban mindannyiunknak rengeteg fix nézőpontja, hiedelme, un. beültetése van, melyek hatnak ránk, és befolyásolják a reakcióinkat, érzelmeinket, döntéseinket minden olyan területen, ahol a pénz megjelenik. S hát, hol nem jelenik meg?

Ezek a nézőpontok a Bars®-kezeléssel “semlegesíthetők”, de e nélkül is, ránézve más nézőpontokból egészen más valóságot teremthetsz.

Ez a törvényszerűség, mi szerint “nem a valóságunk teremti a nézőpontjainkat, hanem a nézőpontjaink  a valóságunkat” az élet minden területére érvényes, most a témánkra tekintettel a pénzzel kapcsolatban mondanék egy példát.

Ha úgy gondolod, hogy nincs elég pénz a világon, és ha valakinek több van, az azzal jár együtt, hogy másnak kevesebb lesz, akkor – tudat alatt – erre fogsz bizonyítékokat keresni és mivel ezeket keresed, találsz is. Tudomást szerzel sok szegény, szerencsétlen emberről, ilyen csoportok tagjává válsz, elsajnálgatjátok egymást és neked is egyre kevesebb pénzed lesz, mert még ha lehetne is szabotálod, nehogy miattad valakinek kevesebb legyen.

Ha viszont azt gondolod, hogy a világban bőség van, és korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésre, akkor tudatosan, de tudat alatt is, erre fogsz bizonyítékokat keresni. Olyan embereket fogsz megismerni, olyan infókhoz fogsz jutni, melyek hozzájárulások lesznek ahhoz, hogy ebből a bőségből Te is kivedd a részedet.

Ha valóban ezen múlik, hogy bőségben éljél, mit gondolsz, érdemes megváltoztatni a nézőpontjaidat?

Akkor most “mi is a drága”?

Amikor választás előtt állunk, hogy valamit megvegyünk-e, valamire költsünk-e, akkor ha a számunkra működő választ szeretnénk megkapni, akkor érdemes a kérdést másképpen feltenni.

“Ennyi az ára. Mit/mennyit teremt számomra?”

S ha erre válaszképpen az az érzés jön, hogy sokkal többet teremt, mint amennyibe kerül, akkor érdemes választani, megvenni, költeni az adott dologra.

Persze akkor még mindig nem biztos, hogy a zsebedben van a rávaló, viszont ebben az esetben megtalálod a módját, hogy előteremtsd rá a pénzt.

Ehhez kérdésben kell maradnod, hogy “vajon honnan lesz erre pénzem?”Figyelj! A kérdés nem az, hogy “lesz-e rá pénzem?” Viszont nagyon fontos, hogy amikor egy lehetőség felbukkan, ne állj meg és ragaszkodj ahhoz, hanem mondd azt, hogy “szuper ötlet, és mi egyéb lehetséges még?”

Ha ezt megteszed, annyi választási lehetőség bukkan elő, hogy utána már az lesz a kihívás, hogy éber legyél arra, hogy melyik lesz a számodra adott pillanatban legmegfelelőbb választási lehetőség.

Én így mérlegeltem, például mielőtt elvégeztem az első Bars®-tanfolyamot. Egy  Bars®-kezelő tanfolyam ára akkor 54 000 Ft volt, most 60 000 Ft. Ez most drága? Úgy tűnhet. Ha azt nézzük, hogy átlagban ma Magyarországon kb. 15 000 Ft egy Bars®-kezelés, akkor ez 4 Bars®-kezelés ára. Mit teremtett ez számomra? Annak az értéke felbecsülhetetlen. Csak a családtagjaimon több százezer forint értékű kezelést hajtottam végre. S akkor ezt még csak logikai alapon vezettem le, ma már az érzéseimre is támaszkodnék, hogy ez a választás milyen nekem. (Könnyű és teres, vagy nehéz és összehúz. Erről az eszközről egyik következő bejegyzésemben mesélek majd.)

Ugyan ezt levetíthetjük egy Bars®-kezelés díjára is. Egy Bars®-kezelésért sok a 15 000 Ft? Hát, az attól függ. Mit teremthet számodra? Lehet, hogy megváltozik az egész életed? Akkor most sok vagy kevés?

Természetesen ezt minden egyéb esetben is érdemes ebből a nézőpontból vizsgálni, azért ezeket hoztam példának, mert közeli az élmény, s mert tudom, hogy többeteket foglalkoztat ez a kérdés.

S beszéljünk egy kicsit arról, amikor kifogásként használjuk az árat a változással szemben.

Az általam eddig végzett Bars®-kezelések során, tízből kilenc esetben az volt a visszajelzés, hogy “jó lenne még”. S van aki vissza jön, vagy aki nem. Aki nem, miért nem? Valóban olyan nagy nehézséget okozna a havi költségvetésbe beépíteni, havi 1-2 Bars®-kezelést? Itt a nyugati határszélen talán még kevesebb eséllyel múlik ezen, mint máshol.

Csakhogy vannak nézőpontjaink és hát ez túl könnyű lenne, hogy néhány pont érintése a fejen ilyen nagy változásokat hozhat.

Másrészt pedig sokan mondják, hogy változtatni szeretnének, de valójában mégsem válasszák a változást, és megrettennek, leállítják magukat.

Az Access Consciousness® eszközeivel csodákat teremthetünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a továbbiakban rózsaszín felhőbe burkolózva, földön túli boldogságban éljük az életünk. Azonban ha valóban a változást válasszuk, legyen az az élet bármely területe, az Access Consciousness® az ehhez szükséges vagy inkább lehetséges eszközöket biztosítja számunkra.”

Horváth-Dori Lilla

Gyere el egy Bars-tanfolyamra, kezdd el használni az életedben az ott tanultakat, és az életed már soha többé nem lesz olyan, mint előtte volt.

Szeretettel várlak, jelentkezz be valamelyik kezelésre, vagy ha érdekel, akkor vegyél részt a testkezelő tanfolyamomon.

Jelenleg Fonyódon és Győrben jöhetsz hozzám, de ha többen jelentkeztek valahonnét, akkor szívesen utazom is!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.