FACELIFT® – AZ ÉLETERŐ, A BEFOGADÁS ÉS A TERMÉSZETES SZÉPSÉG ENERGIÁJA- Dr Hörömpő Andrea

Szeretettel köszöntelek a blogomon!

Ezt az Access kezelést én is csinálom, várlak szeretettel, jelentkezz be hozzám.

Dr Hörömpő Andrea cikkét olvashatod erről a kezelésről. Ebből az írásból minden információt megkapsz ha választod és kíváncsi vagy rá!

“Az életünk lenyomata az arcunkon jelenik meg a leggyorsabban. Ha sok nehézséggel kell szembenéznünk, vagy sok ítéletünk, fix nézőpontunk van, az gyorsan megmutatkozik a külsőnkben. A Facelift® kezelés nem (csak) a szépségről szól. A Facelift® az ÉLETERŐDET adja vissza, kisimítja a ráncaidat azáltal, hogy kisimítja az életedet is.

Minden belső blokk, kétség, félelem, kétségbeesés, kilátástalanság, nehézség kiül az arcunkra és visszatükröződik a világ számára is. A Facelift® az energiákat teszi helyre, látványos változást ad a külsőben, de ami sokszor még fontosabb, a belsőben is.

FIATALSÁG

Jelenlegi világunkban fontosak a külsőségek, a megjelenés, a külcsín. A belső sokszor csak akkor válik érdekessé, ha a külső átmegy az ítéletekkel teli szűrők rostáján. Éppen ezért adunk a megjelenésünkre, és a korunk változásával ez a kérdés egyre fokozottabban életünk részévé válik. A fiatalság titkát sokan kutatták, még többen vágyják, és a recept alapvetően egyszerű: kiegyensúlyozott élet, az Önmagunkkal való harmónia és elégedettség már sokat segít abban, hogy fiatalnak érezzük magunkat a korunktól függetlenül.

A Facelift® energiája hozzásegít ahhoz, hogy kortalannak érezd magad, a személyi igazolványodban szereplő születési dátumodtól függetlenül.

A kortalanság érzése pedig számos ajtót, lehetőséget nyit ki számunkra. Hányszor korlátozzuk magunkat a választásainkban pusztán azzal, hogy belenézve a tükörbe az az érzés kerít hatalmába, hogy: „De én már túl öreg vagyok hozzá.”

Ha a korod nem számítana, mit, kit választanál? Ha kortalannak éreznéd magad, miben változna meg az életed?

ARCMASSZÁZS

A Facelift® kezelés az arc finom érintésével történik, egyfajta energetikai masszázs. Fontos, hogy ne olyan masszázst várj, mint amikor elmész a kozmetikusodhoz és megmasszírozza az arcodat. A Facelift® során az energiákkal játszunk, a kezelés kezdetét követően nagyon finom, nyugtató érzés járhat át, aminek során néhány percre (vagy órára) könnyebbé válik minden.

A kezelés segít megtalálni a belső békédet és a nyugalmadat, aminek köszönhetően az arcodra kiült ráncokban is változás történik.

Minél hosszabban, illetve minél többször kapod (vagy adod) ezt a pihentető kezelést, az arcod, sőt az egész tested is annál kisimultabbá válik. Mert az energia nem áll meg az arcon, a legtöbben arról számolnak be kezelés közben, hogy a teljes testükön érzik, az energia teljesen átjárja őket.

CSEND AJÁNDÉKA

A feltöltődés és a csend ajándékát hozhatja egy ilyen kezelés. Amikor tiszteled és elismered magad annyira, hogy megajándékozod magad egy nyugalomban eltöltött órával, az olyan töltést tud adni a nap, vagy akár az elkövetkező hét további részére, ami megsokszorozza az erődet.

Mivel a kezelés csendben történik, ezért nagyon sokan elalszanak közben. Ha Te is így jársz, bizony a lehető legjobb történik veled, hiszen az energiák simogatásában és a csendben eltöltött időben megnyílsz a lehető legnagyobb befogadásra. Így az életedbe érkezhetnek olyan dolgok, kérések, személyek, lehetőségek, amelyek már ott voltak a közeledben, a térben, csak még a befogadásodban voltak blokkok, amelyek megakadályozták mindezt.

Biztos hallottál már a „Kérd és megadatik” elvéről. A kéréssel legtöbbször nincs is gond, a megadatik viszont nem működik befogadás nélkül.

Ha tehát már régóta vágysz valamire, ami nem jelenik meg az életedben, a Facelift® kezelés hozzásegíthet ahhoz, hogy ennek a manifesztációja könnyedén megtörténjen.

ERŐ – ÉLETERŐ

A Facelift® kezelés hozzásegít ahhoz, hogy ismét elkezdjen áramolni benned az életerő. Volt, akinek az volt a megélése miután elvégezte a tanfolyamot, hogy habár már 40 éves elmúlt, de azt érezte, hogy visszatalált ahhoz az Önmagához, akit valamikor 18 évesen „veszített el”.

Mikor érezted magad utoljára olyan igazán vibrálóan, kicsattanóan ÉLŐNEK? Mikor érezted, hogy IGAZÁN élsz?

A hétköznapok taposómalmában megcsappan az energiánk, de mivel a Facelift® kezelést magadon is tudod végezni, ezért ezzel bármikor feltöltheted újra magadat. Akár a munkahelyeden az ebédszünetben, akár egy öt perces gyors pihenőt lecsípve két rohanás között. Csak elindítod az energiát és egyszerűen már kevésbé érzed magad fáradtnak.

LÉLEKSIMOGATÁS

Személy szerint azért az egyik személyes kedvencem a Facelift®, mert maga a kezelés is egy csodás léleksimogató élményt ad, azonban utána a külső változások ismételten pozitívan hatnak vissza a lelkünkre. Azt vallom, hogy test és lélek között nincs alá- fölérendeltségi viszony, a kettő egymás mellett tudja megadni számunkra azt a fajta Önmagunkkal való békét, amire valójában mindnyájan vágyunk. A Facelift® energiája belülről kifelé hat, láthatatlanul a lelkünket érintve meg, és a külső változások pedig tovább erősítik a saját magunkról alkotott pozitív képet a belsőnkben.

Mivel a Faceliftben® vannak olyan energiák, amelyek a traumákat oldják fel, ha a tested korábban téged ért traumákat is elraktároz, azok feloldódásával, a belső egyensúlyod is helyreállhat, aminek a külső megnyilvánulása a kisimultabb arc lesz.

ÍTÉLETMENTESSÉG

Minél többet használod a Faceliftet®, idővel azt fogod észrevenni, hogy annál kevésbé ítéled meg magad, illetve annál kevésbé hatnak rád mások ítéletei. És nem azért, mert igénytelenebbé válnál, sokkal inkább azért, mert elfogadásba kerülsz Önmagaddal és meglátod a saját szépségedet. A belső szépség és a külső szépség kerül benned összhangba. Kevésbé fogod magad csúnyának, kövérnek vagy ilyen-olyan hibákkal létezőnek látni.

Ezen kívül a Facelift® kezelés hihetetlen hozzájárulás a nőiséged megéléséhez. (Ha férfiként kapod, akkor pedig a benned élő női minőséged elfogadásához.) Mivel az ítéleteink legnagyobb részét nőként a nőiségünkkel kapcsolatban kapjuk, a Facelift® olyan mélységét tudja megnyitni benned a Nőnek, hogy újra tudsz kapcsolódni a lelked mélyén ott rejlő IGAZI Nővel, aminek köszönhetően egyszerűen ragyogni kezdesz.

A Facelift® az egyik legtáplálóbb Access energia, ami közelebb visz a saját nőiséged elismeréséhez, elfogadásához és kibontakozásához.

Mi az az ítélet, amit igaznak vettél be Önmagadról, magadról, mint Nőről, amivel bántod magadat és aminek a lenyomata az arcodon is megjelenik?

Mi az a nézőpont, amihez ragaszkodsz, ami lehet, hogy nem is a tiéd, amihez ha nem ragaszkodnál, kisimulna az életed és a tested is megkönnyebbülne?

FINOM ÉRINTÉS

A Facelift® kezelés során a dekoltázstól felfelé, a nyakon és az arcon finom érintésekkel nyitjuk meg és segítjük hozzá a testet az energia befogadására. A kezelés közben a test pihen és a feltöltődés garantált. A kezelés érdekessége, hogy habár jól esik a fizikai érintés, az érintés nélkül is hat. Sőt. Olykor, ha a kezelő keze az arcot érinti, az energia koncentráltabban, kisebb területen hat, viszont ha a kezünket felemeljük és az arc fölé helyezzük, a test az energiát nagyobb területen tudja befogadni.

Ez még inkább így van, ha például gyerekektől kapunk Facelift® kezelést. Az ő energiájuk még annyira erős, hogy egyszerűen a „tömény koncentrátum” miatt nekik a kezüket jóval az arc felett kell tartaniuk. Ez abszolút saját tapasztalat, amikor a 11 éves Marcitól vagy a 15 éves Hannától kaptam Faceliftet®, mindkét esetben ezt tapasztaltam.” Dr Hörömpő Andrea

 

Szeretettel várlak, jelentkezz be valamelyik kezelésre, vagy ha érdekel, akkor vegyél részt a testkezelő tanfolyamomon.

Jelenleg Fonyódon és Győrben jöhetsz hozzám, de ha többen jelentkeztek valahonnét, akkor szívesen utazom is!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

– „Soha nem állíthat meg Téged semmi, csak ha nem vagy hajlandó választani.”

(You can never be stopped by anything except your unwillingness to choose.”

byGary Douglas)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.