MÁSOK ÚTJAI, VALÓSÁGA ÉS MINTÁI MÁSOLÁSÁNAK ELTÖRLÉSE ÉS FELOLDÁSA (MIMIKRI)

Szeretettel köszöntelek a blogomon!

Egy írást közlök, fogadjátok szeretettel Dr Hörömpő Andrea-tól.  Sokat tanulok tőle, hálásan köszönöm, hogy a tanfolyamain jelen lehettem és lehetek.

 

“Mennyire akarod megérteni mások működését, és állítod le magadat, ha nem értesz bármit? Mennyire akarod megérteni a családodat, a barátaidat, az embereket? Érezted-e már valaha, mintha nem a saját életedet élnéd? Hogy nem találod a helyed, Önmagad a világban, és az életed, a párkapcsolatod kísértetiesen hasonlít a szüleidére vagy másokéra? Ha bármelyik kérdésnél magadra ismertél, a Mimikri energia Neked és Rólad szól.

NE AKARD ÉRTENI, NE AKARD MÁSOLNI!

Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása az Access Consciousness® egyik testkezelése, amelyet a testen futtatunk. Eltörli, megsemmisíti és feloldja azokat az energetikai lenyomatokat, amelyeket mások megértése és a segíteni akarás iránti vágyunknak köszönhetően, őket utánozva zártunk a testünkbe.

Az energia használata segít abban, hogy felismerjük azt, amikor olyat választunk vagy teszünk, ami valójában nem mi vagyunk. Kiszed abból az öntudatlan mechanizmusból, amikor a megszokásainkba ragadunk és nem merünk vagy tudunk változtatni. Amikor másokat magunk fölé helyezünk, alárendelődünk a szüleinknek, gyermekünknek, a párunknak vagy bárki másnak. Amikor túlzott jelentőséget tulajdonítunk a megértésnek, és mivel érteni szeretnénk másokat, öntudatlanul is elkezdjük az ő útjaikat másolni.

A MINTÁK ÉS A MEGSZOKÁSOK SZEREPE

Átvett minták, megszokások alapján élünk, azonosulva velük vagy ellenállva nekik, amiből sokan ki sem mernek lépni, így egyszerűen megtorpannak és megállítják az életüket, ha nincs bárki vagy bármi, akit követni tudnának. A múltból származó és a társadalmi minták megszokásába vetett kollektív hit és hamis igazságtartalom bizony nem kevéssé tudja megnehezíteni az életünket. Nehezen adjuk fel a járt utat a járatlanért, még akkor is, ha az már nem működik nekünk.

A minták másolása alapvetően a megértés által történik. Meg akarjuk érteni a világ működését. Meg akarjuk érteni a társunkat, a szüleinket, a gyermekünket. Belépünk a világukba és átveszünk tőlük helyzeteket, reakciókat, megoldási módokat.

A megértés által kívánunk kapcsolódni, a megértést számtalan esetben az elfogadás feltételeként beállítva. Téves nézőpont, még akkor is, ha az emberek többsége alapvetően így működik.

MEGENGEDÉS KONTRA MEGÉRTÉS

Az elfogadásom nem függ a megértéstől. Az elfogadás, vagy az Access szóhasználatával élve, megengedés állapota a falaink leengedésének, az igazsághoz való ragaszkodásunk elengedésének, az ítéletmentességünk és a nézőpontok különbözéségét elfogadó hozzáállásunk következménye. Nem kell érteni. Könnyebb, ha értem, az igaz, de nem KELL. Nem feltétel. A megengedés kulcsa nem küzdeni bármi vagy bárki ellen, elfogadni a világ, és benne a választások és a nézőpontok sokszínűségét.

NEM FONTOSAK AZ OKOK!

A megértéssel okokat keresünk, és mi van, ha bármilyen cselekedetnek nincs oka? Azért történik, mert „csak”. Mert azt választotta a másik. Nem szükséges magyarázatok, önigazolások, hibáztatások gyártása.

Ha a megértés nem számítana, mit tennél, mit választanál? Ha nem ragaszkodnál a magyarázatok kereséséhez, milyen életed lenne?

A megértés során valójában értéket keresünk és értékkel próbálunk felruházni választásokat. Vagyis megítéljük őket jónak és rossznak. Így ragadnak ránk öntudatlanul is olyan működési mechanizmusok, amelyek valójában nem mi vagyunk.

HAGYD ABBA A GONDOLKOZÁST!

Mivel megérteni akarod, állandóan az agyadban pörögsz és nem, vagy csak nehezen tudsz kiszállni belőle. Pro és kontra járnak a fejedben az érvek és az ellenérvek, ami azonban legtöbbször csak a saját nézőpontodat, a saját ragaszkodásodat erősíti. A túl fix nézőpontok oldásában a bars kezelésen kívül ez az energia is kiválóan segít.

NE AKARJ AZ ELVÁRÁSOKNAK MEGFELELNI ÉS NE FÉLJ AZ ÍTÉLETEKTŐL!

Előfordulhat, hogy az tart vissza bármiben, hogy mások vajon mit gondolnak rólad, vagy mit szólnak ahhoz, amit csinálsz. Ha ki akarsz lépni az agyalásból, függetleníteni magad mások véleményétől, ítéletétől, elvárásától, akkor érdemes ebből a kezelésből minél többet kapni (vagy adni).

Az elvárásoknak való megfelelés (kényszere) egy olyan börtön, amiből kitörni csak a saját Erőnkbe való beleállás után lehet, vállalva azt is, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni. Amint ki tudsz lépni az elvárásoknak való megfelelésből, felelősséget vállalva a saját életedért, lehetőséged lesz a valódi változás megélésére.

ÖNMAGAD VÁLLALÁSA

Ennek az energiának köszönhetően nagyobb éberséget kapsz saját magadról és arról, hogy mi működik neked, ezáltal könnyebb lesz választásokat hoznod és teremtened az életedet. A számunkra igaznak hitt dolgok, nézőpontok valójában nem is a mieink, így a „Kihez/mihez tartozik” kérdés használatával egy időben ez az energia hozzásegít ahhoz, hogy kioldódjon a testünkből mindaz, ami valójában nem is hozzánk tartozik, nem a miénk, és így könnyebben éljük Önmagunkat és azt, ami számunkra könnyű, ezáltal igaz.

Ha az okok, a miértek, a megértés nem számítanának, mit választanál, milyen életed lenne? Most van itt az idő elkezdeni a saját életedet élni?”

Szerző: dr.Hörömpő Andrea 

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

Jelentkezz be hozzám egy MIMIKRI kezelésre és megtapasztalod a változást, ha választod!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.