HOGYAN TEREMTENEK A KÉRDÉSEK? Írta: Shannon O’Hara

HOGYAN TEREMTENEK A KÉRDÉSEK?
Írta: Shannon O’Hara

A kérdésfeltevés a teremtés egyik legalapvetőbb feltétele, és az Access Consciousness® alapeszközei közé is tartozik…
Annak ellenére azonban, hogy kérdezni egyszerűnek és könnyűnek tűnik, valójában sajnos nagyon kevés ember tudja, hogy kell kérdésben lenni.
Miért kérdezzünk?

Albert Einstein mondta egyszer, hogy ha egy órája lenne arra, hogy az Univerzum legbonyolultabb problémáját kéne megoldania, akkor az első 55 percet azzal töltené, hogy megkeresi milyen kérdést kell feltennie.

A kérdés a teremtés elengedhetetlen része a felfedezés, és a változás érdekében.

A kérdés a kulcs, ami megnyitja a nagyszerűbb lehetőségek kapuját, és engedélyt ad az Univerzumnak arra, hogy megmutassa számodra, amit kívánsz.

Sajnos iskolában nem tanítják meg, hogyan kérdezzünk, csak azt, hogy hogyan találjuk meg a helyes választ. Gyermekként arra tanítanak minket, hogy jutalmat kapunk, ha ez megvan. Viszont emiatt úgy hisszük, hogy ha úgy kezdünk bele valamibe, hogy még nincsen meg a korrekt válaszunk, akkor rossz úton járunk. Ez azonban egyáltalán nem így van.

Mi az igazi kérdés?

A kérdéshasználat, mint eszköz alapvetően nagyon egyszerű, de elég kevesen tudják hogyan tegyenek fel egy igazi kérdést, és legyenek kérdésben. Ugyanis általában egy következtetést használnak kérdőjellel a végén, vagy olyan kérdést tesznek fel, amire csak egy bizonyos válasz adható.

Hogyan tegyél fel igazi kérdést? Kezdd azzal, hogy mit szeretnél teremteni. Szeretnél több pénzt a bankszámládra? Szeretnél több örömöt az életedbe? Vagy esetleg békét és könnyedséget a kapcsolataidban? Bármi is legyen az, kezd azzal, hogy: ‘Mit kell tennem ezért?’

Ahelyett, hogy azt kérdeznéd, hogy ‘Mit tegyek, hogy ne adósodjak el többet?’, ami egy következtetés kérdőjellel a végén, mi lenne akkor, ha inkább mikor több pénzt szeretnél teremteni, a kérdés: ‘Szeretnék több pénzt, mit kell tennem ezért?’ a kezdetté válna, és a maggá amit elültetsz az Univerzum számára, ami arra ösztökéli, hogy megmutassa a számodra, hogy mit kell tenned azért, hogy annyi pénzed legyen, amennyit előtte el se bírtál képzelni? És amit az Univerzum megmutatja, hogy mit kell tenned, akkor választhatod azt.

Az igazi kérdés a legokosabb tér, amiből működni tudsz.

Mi lenne akkor, ha elkezdenéd napi szinten gyakorolni a kérdésfeltevést, és megtanulnád, hogy mi a különbség az igazi kérdés, és a kérdőjeles következtetés között?

Mi az a kérdés, amit ma feltehetsz, és képes azonnal kinyitni a nagyszerűbb lehetőségek ajtaját a számodra???
UNIVERZUM MUTASD!

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.