7 EGYSZERŰ MÓDJA ANNAK, HOGY HOGYAN HOZZ LÉTRE NAGYSZERŰBB KAPCSOLATOT AZ ÉLETEDBEN!

7 EGYSZERŰ MÓDJA ANNAK, HOGY HOGYAN HOZZ LÉTRE NAGYSZERŰBB KAPCSOLATOT AZ ÉLETEDBEN!

Hogyan hozhatsz létre nagyszerűbb kapcsolatot ( párkapcsolatot is) az életedben?

Dain video

1. Ne ítélj! Ő nem rossz és te se vagy rossz.

2. Légy hálás és mond el neki, hogy hálás vagy.

Nagyon sokan nem mondjuk el a partnerünknek, hogy hálásak vagyunk neki. Ha egy dolgot találsz naponta, amiért hálás vagy a partnerednek, mond el neki! El fogsz ájulni, higy mit kezd el teremteni és feloldja a falakat is a kapcsolatban.

3. Soha ne hagyd, hogy a  nap úgy menjen le, hogy összevesztetek. Ne feküdj le soha úgy, hogy utálod a másikat, nem vagy boldog vagy épp haragszol a másikra.
Beszéljétek meg, oldjátok meg, minden egyes nap!
4. Érezzéteket jól egymással magatokat!  Szakíts időt arra, hogy jól érezzétek magatokat! Miért vagy valakivel, ha nem érzitek jól egymással magatokat,ha nem élvezitek ezt? Tudom vannak gyerekeitek, munkátok és egy csomó dolog,ami úgy tünik, hogy elveszi az időt ,de ha ez a kapcsolat fontos számodra teremts időt arra, hogy jól érezzétek magatokat egymással! Először is ezért vagytok együtt,nem?
5. Tiszteld önmagad és a partneredet.
Engedd meg neki, hogy olyan dolgokat csináljon, amivel megtiszteli önmagát, még akkor is, ha ebben te nem veszel részt. Ettől fel fognak töltődni, hálásak lesznek neked és méginkább élettelien térnek vissza hozzád.Mondjuk ha a partenered szeret salsazni, vagy edzeni és te nem igazán rajongsz ezekért, akkor ne próbáld őket ebben megállítani, csak azért, mert te ezt nem csinálod. Bátorítsd őket arra, hogy csinálják csak. Amikor ezt megteszed és mondjuk ők elmennek táncolni vagy edzeni, és hazatérnek, akkor annyira életteliek lesznek, plussz egy olyan térben vannak, ami táplálja őket. Így az ő személyük méginkább táplálni fog téged is.
6. Add meg a partnerednek azt a teret, ami szükséges neki ahhoz, hogy felfedezze az életet úgy, ahogy ő szeretné.
Ez az , ahol ránézhetsz arra, hogy te milyennek szeretnéd az életedet, mi az ,amit ők szeretnének az életüktől. Engedd meg nekik, hogy felfedezzék ezt!
Nem minden percük és idejük rólad kell, hogy szóljon, te nem lehetsz az ő életük forráspontja. Bárkitől elvárni ezt, az nem egy igazán kedves dolog és hatalmas energiabefektetést követel meg, amit igazából rárakunk a kapcsolatunkra. Add meg nekik a teret, hogy felfedezzék az életet, ahogy ők szeretnék és kérd ezt te is cserébe.
7. Minden egyes nap pusztíts el minden egyes falat, ami kettőtök között jött létre azelőtt. Ez az ,amiről az Accessben beszélünk. Elpusztítani és meg nem teremtetté tenni a kapcsolatot, úgy ahogy eddig volt, minden egyes nap. Amikor elpusztítod a falakat minden nap, a dolgoknak nincs ideje felépülni. A legtöbb ember, amikor összejönnek egymással,nagyon közelinek érzik egymáshoz magukat, majd néhány évvel később eltávolodnak és nem értik mi történt. Ha ezt a hét dolgot csinálod, akkor ez soha nem fog megtörténni.
Ha tényleg szeretnél egy nagyszerűbb kapcsolatot létrehozni, ezek tényleg egyszerű dolgok. Mert ugye ha nem egyszerűek a dolgok,akkor nem csináljuk őket. Ez 7 egyszerű dolog,amit választhatsz, amely elkezdi a dolgokat dinamikusan megváltoztatni.
Ezekkel nagyszerű kapcsolatot hozhatsz létre az életedben és nem csak párkapcsolatot, hanem minden kapcsolatban, ami az életedben jelen van.

Találkozunk hamarosan!

A videot itt nézheted meg Dr Dain Heerel

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.