Ha segítségre van szükséged, csak kérned kell!

Schilling Péter – A spirituális útkeresők tanácsadója

Ha segítségre van szükséged, csak kérned kell!

A mindennapi meditációim és a munkám során újra és újra összekapcsolódom a körülöttünk élő segítő és támogató erők energiájával, akik azt a feladatot vállalták, hogy a földi tartózkodásunk során mellettünk lesznek és segítenek minket minden pillanatban.

Értsd meg kérlek, hogy ők maguktól nem avatkozhatnak be az életedbe, amíg te meg nem kéred őket erre.

Arra kértek engem, hogy adjak át számodra egy személyes üzenetet, ami segíteni fog neked abban, hogy megértsd milyen határtalan szeretet és milyen óriási segítség vesz körbe ebben a pillanatban.

Amióta megértettem a saját életemben, hogy itt vannak körülöttem a segítőim és minden pillanatban mellettem állnak az ő segítségükkel közvetítem számodra az Univerzum Üzenetét.

Engedd meg, hogy átadjam neked ezt az üzenetet, ami a lelked legmélyebb szintjén fog hatni rád, megnyugvást, békét és belső bizonyosságot hoz számodra arra nézve, hogy minden, ami történik érted történik.

“Kedves Fénymunkás,

Őszinte örömünkre szolgál, hogy melletted lehetünk és láthatjuk azt a rengeteg erőfeszítést, amit nap mint nap azért teszel, hogy választ és megoldást találj az életed kínzó kérdéseire.

Őszintén tisztelünk téged, ezért. Hidd el, hogy egyetlen pillanatra sem hagyunk egyedül, mert Végtelenül Szeretünk Téged.

Pontosan tudjuk, hogy milyen nehézségeken mész keresztül és hidd el, hogy mindez nem hiábavaló.

Semmi sem történik a beleegyezésed nélkül. Minden ami történik egy hatalmas terv része, aminek célja, hogy megtaláld az utat a saját lelkedhez vezető ajtóhoz.

Nagyon közel vagy már, közelebb, mint gondolnád.

Azért vagyunk itt veled, hogy segítsünk téged ezen az úton és csak annyit szeretnénk neked üzenni, hogy ha bármikor segítségre van szükséged mondd ki hangosan miben állhatunk a rendelkezésedre.

Pontosan tudjuk, hogy ez milyen nehéz neked, éppen ezért lépünk veled kapcsolatba ezen az úton tudván, hogy ebbe te is beleegyeztél.

Más különben nem olvashatnád ezt az üzenetet.

Képzeld azt, hogy gyerek vagy, aki rátalál Aladdin csodalámpájára.

Csak meg kell dörzsölnöd a lámpát és hangosan kimondanod a kívánságodat és mi minden erőnkkel azon dolgozunk ettől a pillanattól fogva, hogy valóra váltsuk azt.

Ne feledd, hogy mindig pontosan azt mondd, amire szükséged van.

Ha Pénzre van szükséged, akkor mondd meg mennyire.
Ha segítségre van szükséged mondd meg pontosan miben segíthetünk.

Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy a segítséget eljuttassuk hozzád amilyen gyorsan csak lehet, de kérlek vedd figyelembe, hogy az anyagi világban néhány dolog létrejöttéhez időre van szükség, hogy a szikronicitás segítségével összhangba kerüljenek egymással az események és végül létre jöhessen az, amire vágysz.

Az üzenetünk egyszerű és egyértelmű, ha szükséged van valamire, mi itt vagyunk és téged szolgálunk csak kérned kell.

Gyűjts magadban bátorságot, hitet és erőt és mondd ki végre miben állhatunk a szolgálatodra más különben nem tudunk segíteni neked.

A Föld a szabad akarat bolygója, ami azt jelenti, hogy minden beavatkozás csak a résztvevők hozzájárulásával lehetséges.

Várjuk a kívánságaid és ne feledd: Végtelenül Szeretünk Téged

A Te Szellemi Segítőid Az Univerzumban”

Hihetetlenül hangzik igaz?

Néha még számomra is az, azonban minél több időt töltök meditációban és dolgozom a segítők energiájával annál inkább valóságossá válnak számomra is.

Tudom, hogy számodra – és számomra is – sokszor a kézzel fogható segítség az, amiben a leginkább hiszel és ami a leginkább megnyugtató.

Hidd el, hogy ezt a segítőid is tudják, éppen ezért üzennek neked rajtam keresztül. Hidd el ez a valóság hamarosan számodra is elérhetővé válik.

Hamarabb mint gondolnád.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.