Acces eszközök

Egy AC-eszköz, mellyel mindent megváltoztathatsz

 Tudtad, hogy egyetlenegy AC eszközzel is megváltoztathatod az életedet. 

Bizony. Az az igazság, hogy ha csak egyet elkezdesz folyamatosan használni a hétköznapokban, már soha többé nem lesz olyan az életed, mint korábban volt.

De vajon elhiszed-e ezt?

 Elkezded-e használni?

Vagy lehet, hogy neked is van egy olyan nézőpontod, mint az emberek nagy részének, hogy “nem lehet ilyen egyszerű, a változásért meg kell dolgozni” vagy, hogy “az igazán értékes dolgok sokba kerülnek és semmiképpen sem ingyenesek”?

Ha Te is a többséghez tartozol, akkor lehet, hogy még fizetned kell néhány AC-kezelésért vagy tanfolyamért, hogy tudd értékelni és elkezd használni, ellenkező esetben vagy e mellett is azonban, akár már MA megtapasztalhatod, hogy működnek.

 Olyat eszközt szeretnék mutatni, amit a lehető legegyszerűbb használni minden előzetes ismeret nélkül.

Legyen hát az első eszköz a KIHEZ TARTOZIK?

Amikor érzel valamit, amit szomorúságnak, örömnek, aggódásnak, félelemnek, szorongásnak, fájdalomnak, stb. definiálsz, vagy gondolsz bármit bármiről, az valójában kihez tartozik?

Számomra is megdöbbentő volt, de az a helyzet, hogy a gondolataid, érzelmeid és érzéseid 98%-a nem a Tied, nem hozzád tartozik.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy érzékeled másoknak a gondolatait, érzelmeit és érzéseid, amik ezáltal, bár nem is a Tiédek, hatnak rád, és befolyásolják az egész életedet.

Érzékelheted valamelyik családtagod, barátod, munkatársad, vagy egy közösség, esetleg egy egész nemzet aggodalmát, fájdalmát vagy örömét, stb. is.

Nem kell tudni beazonosítanod, hogy kihez tartozik, – bár amikor elkezdesz erre ránézni, sokszor jön az infó is, –csupán vissza kell küldened ahhoz, akihez tartozik.

“A legnagyobb szabadság amit magadnak adhatsz az az, hogy három napig minden gondolatodra, érzésedre és érzelmedre felteszed azt a kérdést, hogy kihez tartozik. Ha ezt három napig csinálod, akkor az felszabadít mindenki más gondolataitól, érzelmeitől és érzéseitől” Gary Douglas

De hogyan működik ez a gyakorlatban? 

Talán kezd a “rossz” érzésekkel, mondjuk amikor úgy látod, hogy nincs rá semmi okod, és mégis pocsékul érzed magad, vagy egyszerűen felbukkan egy kis aggódás, szomorúság, vagy bármi.

Kérdezd meg magadtól: “Igazság, kihez tartozik ez?

Hozzám, vagy valaki máshoz?

Figyeld a tested. Ha jön egy szorító, összehúzó, vagy fojtogató érzés, amikor ott tartasz, hogy “hozzám”, majd érzel akár csak egy ipi-pici könnyebbséget, teresedést akkor amikor kimondod, hogy “valaki máshoz”, akkor nem hozzád tartozik.

Ilyenkor azt mondod: “Menj vissza a feladóhoz, tudatossággal csatolva”, vagy “Menj vissza oda ahonnan jöttél tudatossággal csatolva”. 

Minél többet csinálod ezt, annál könnyebbé válik az életed.

Amikor én ezt elkezdtem használni, először nem nagyon mertem, mert arra gondoltam, hogy nem kívánom ezt az érzést másnak, főleg nem, amikor ránéztem, hogy valamelyik szerettemhez tartozik. Azonban azzal, hogy visszaküldöd, nem ártasz neki, nem fogja ő attól rosszabbul érezni magát, ez csupán egy “energetikai trükk”.

Engem teljesen lesokkolt, amikor először néztem rá arra, hogy évtizedekig érzékeltem egész nap egy családtagom érzéseit, és azt hittem, hogy az az enyém. Igazából már attól, hogy csak ránéztem erre, minden könnyebbé vált, még mielőtt akár csak egyszer is visszaküldtem volna a nem hozzám tartozó dolgokat. Időnként ma is érzékelem, viszont hamar ránézek és visszaküldöm. Mondhatom, felszabadító érzés, viszont megdöbbentő, hogy milyen sokáig olyan érzések és gondolatok alapján hoztam döntéseket és irányítottam az életemet, amik nem is az enyémek voltak.

Másik megtapasztalásom ezzel kapcsolatban, ismét maradandó élmény volt. Azt vettem észre, hogy mikor korán reggel leülök a laptopom elé, és ránézek a FB hírfolyamomra, eláraszt valami iszonyú fáradság, és azt várom, hogy mikor lesz este és mehessek aludni. Nem értettem. Hiszen olyan szerencsés vagyok. Mindegyik munkám olyan, amit szeretek, szabadon osztom be az időmet, és igazán hálás lehetek az életemért, “mi a szar bajom van”? Aztán rájöttem, hogy amit érzékelek, az az undorral munkába indulók “reggele”, s mióta erre ránéztem, bár előjön néha, de amint tudatosítom magamban, hogy mi ez, szinte már nem is érzem, aztán ha mégis marad valami, még küldöm vissza a feladónak.

S hát ezeket túl még megannyi megtapasztalás az eszköz használatával nap mint nap, mely mind könnyedebbé teszi az életemet. S a Tiédet is, ha használod!

Hajrá, kalandra fel, valami ilyesmi hozzáállással: “Vajon mit hoz nekem, ha elkezdem használni ezt az eszközt?”

 

 • Ránéznél-e a korlátaid helyett a lehetőségeidre?

 • A végtelen számú lehetőségedet csupán a nézőpontjaid takarják előled, az életed minden területén.

 • Beszélhetünk egészségről, kapcsolatokról, pénzről, bármiről.

 • Eltakarítanád őket?

 • A leggyorsabb eszköz erre a Bars-kezelés.

 • 1 nap alatt megtanulhatod, egy életen át élvezheted a hatékonyságát.

 • Várlak szeretettel!

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

  Facebook profil

  Facebook üzleti oldal

  Kérd a felvételed a zárt Facebook csoportomba! 

  YouTube

  Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.