Vannak nézőpontjaid?

Ha valóban választottad a változást, akkor mostanra már legalábbis elkezdted használni az előző levélben kapott “kihez tartozik” eszközt, s könnyen lehet, hogy már most felbukkant némi könnyedség az életedben.

A következő dolog, ami megint alapvető és óriási változásokat tud hozni, ami miatt csökkenti fog a ráncaid száma és kisimul az arcod ha használod, azon alapszik, hogy semmi sem árthat neked, ha csak nincs róla nézőpontod.

De hogyan is tudod elérni, hogy ne legyenek nézőpontjaid?

Ennek az egyetlen módja, hogy megtanulsz mindenre, bárkinek bármilyen véleményére, meglátására csupán érdekes nézőpontként tekinteni.

Mit jelent ez?

Azt jelenti, hogy megtanulsz ítélkezés nélkül létezni.

 Nyugodtan el is felejtheted a jó és rossz kifejezéseket és minden  mást, ami benne tart a polaritásban. (Ilyenek pl. a szép/csúnya, kedves/álnok, becsületes/csaló, stb kifejezések)

Amikor hallasz valamit, ami nem passzol a Te nézőpontjaidhoz, nem illik a valóságodba, biztosan Te is gyakran mondod, hogy “nem fér a fejembe”. Nem baj. Csak engedd meg a másiknak, hogy ő azt gondolja, érezze amit, akkor is, ha Te fel nem foghatod, hogy ez miként lehetséges.

 Ez a megengedés sokat segít azon, hogy simább legyen az arcod és könnyebb az életed.

Eleged van már az örökös küzdelemből, a folyamatos aggódásból, az állandó stresszből?

– Ha tudnád a biztos és végtelenségig egyszerű receptet, hogy hogyan tudsz végre örömben, könnyedén élni, betartanád?

– “Hát persze.” – mondod most magadban talán, – “ha nem túl nehéz, feltétlen.”

– Van véleményed dolgokról?

Politikáról, vallásról, pénzről, kapcsolatokról, emberekről, cselekedetekről?

– “Persze. Miért baj? Akkor már nem lehetek boldog?”

– Az attól függ. Megengeded, hogy a másiknak tőled eltérő legyen a véleménye?

– “Hát, … nem nagyon. Nagyon ki tudok akadni, ha valaki idiótán gondolkodik. Iszonyúan bosszant, hogy emberek hogyan lehetnek ennyire hülyék.”

– EZ az oka annak, hogy nem tudsz örömben élni. S ennek az ellentéte is. Ha valakivel egyetértetek valamiben, annak mekkora jelentőséget tulajdonítasz?

Azt mondod, “ő így gondolkodik erről, csak jó ember lehet, megbízok benne, biztosan másról is hasonlóképpen gondolkodunk.”

– “Ezen múlik, ez lehetetlen, azt hittem olvasok most valami értelmeset.” – morogsz most magadban csalódottan.

Amikor én ezt először hallottam, hogy a nézőpontjaink (véleményünk, hozzáállásunk, hiedelemrendszerünk, stb.) akadályoznak bennünket abban, hogy az életünk bármely területén változást érjünk el, elhittem.

Könnyű volt ezt a nagyon egyszerű dolgot betartani?

Neeeeeeeeeeeem.

Azt mondták, hogy ha bárki bármit mond, vagy tesz, ne minősítsd jónak vagy rossznak, mondd azt, hogy “ez csak egy érdekes nézőpont”, mert csak ebben az esetben nem hat rád.

Megpróbáltam. Valaki mondott valamit, amitől eldobtam az agyam, én meg azt mondtam magamban, “ez csak egy érdekes nézőpont”. Közben meg azt gondoltam, “ó, hogy ez micsoda egy barom”, és rögtön normálisba szökött az amúgy folyton alacsony vérnyomásom és tovább ráncosodott a homlokom.

Aztán telt múlt az idő, adtam és kaptam Bars kezeléseket, ami abban segít, hogy az életed minden területéhez kapcsolódó fix nézőpontjaidat el tudd engedni, előző életeidre is visszamenően.

E mellett tudatosan is figyeltem arra, hogy ne tulajdonítsak jelentőséget mások véleményének, cselekedeteinek és valóban csak egy érdekes nézőpontként tudjak tekinteni rájuk. S ugyan így tekintsek a saját nézőpontjaimra is.

Bevallom, nem tudom milyen arányban volt szerepe ebben a Bars-kezeléseknek és milyen arányban a tudatos figyelemnek, de ma már nem csak mondom, hanem többnyire érzem is ezt a “megengedést”, ami elképesztő könnyedséget hozott és hoz egyre nagyobb mértékben az életemben.

Nekem más véleménye már egészen biztosan nem vés ráncot az arcomba. S itt most nem arról beszélek, hogy “leszarom, hogy mások mit gondolnak”, ami alap, de ebben ma már érzek egy kis ellenállást vagy polgárpukkasztó szándékot, ami nem a megengedésről szól.

Ez valami egészen más, és amiért most írok róla az az, hogy ez az utóbbi hetekben látszik erőteljesen kicsúcsosodni nálam és, hogy napról napra csodákat élek meg ez által, amiért óriási hálát érzek.

Ezeknek a csodáknak a nagy része nem kézzelfogható, ezért is tudok nehezen beszélni róla, talán a dolgok megélésében van a legnagyobb változás. De hát, nem erre vágyunk mindannyian?

Hogy függetlenül, milyen körülöttünk a világ, boldogan és örömben éljünk?

Nagyon hálás vagyok, hogy megtanultam (tanulom)  a “megengedés művészetét”, mert az ajándék, amit az Univerzumtól/Istentől/Élettől kapunk a “véleményünk fontosságáért cserébe” megfizethetetlen.

Kívánom neked is, hogy tudd ezt átélni!

Ja, és ez nem azt jelenti, hogy megvilágosodtam vagy megtökéletesedtem, és hogy nem tollak le az útról, ha csak 50-nel mész a 30-as táblánál. De ennek egyre kisebb az esélye, s lehet, hogy mire találkozol velem, az ezzel kapcsolatos nézőpontjaimat is elengedem.

Na jó, ez csak vicc volt, bár tudom, hogy néhányan nem tudjátok értékelni, csak azt szeretném ha megértenétek, hogy bár “egyszerű a recept”, nem csodaszer olyan értelemben, hogy egyik napról a másikra megváltozik minden.

Nálam mindenképpen érvényes volt a fokozatosság, és ez a folyamat nem ér véget soha …

Például ha eljössz egy Bars-kezelésre lehet, hogy megváltozik az egész életed, de az is lehet, hogy egy kezelés után csak azt érzed, hogy kaptál egy jó fejmasszást. Az is lehet, hogy még Bars-kezelés sem kell, elkezded használni a (nálam is) ingyenesen fellelhető Access Consciousness® eszközöket (mint pl. az “érdekes nézőpont”, és van még egy csomó), s máris elkezdenek megváltozni a dolgok.

Ami biztos, ha elindulsz ezen az úton, lassan vagy gyorsan, hirtelen vagy fokozatosan, Te is elérheted azt a egyre könnyedebb állapotot, amit most én élek.

De mi is ez az “út” vagy mód?

Ismerd meg és próbáld ki Te is!

próbálj ki egy kezelést,

vagy ha másokat is szeretnél ehhez  a könnyedséghez hozzá juttatni,

vagy egyszerűen csak gyorsabban akarsz haladni  a változásban,

gyere el egy Bars-kezelői tanfolyamra.

Szeretettel várlak!

  • Ránéznél-e a korlátaid helyett a lehetőségeidre?

  • A végtelen számú lehetőségedet csupán a nézőpontjaid takarják előled, az életed minden területén.

  • Beszélhetünk egészségről, kapcsolatokról, pénzről, bármiről.

  • Eltakarítanád őket?

  • A leggyorsabb eszköz erre a Bars-kezelés.

  • 1 nap alatt megtanulhatod, egy életen át élvezheted a hatékonyságát.

  • Várlak szeretettel!

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Kérd a felvételed a zárt Facebook csoportomba! 

YouTube

Skype: weldinke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.