Ez egy új, innovatív, orvostechnikai frekvenciaterápiás eszköz

 

 

 

 Mi ez a HEALY névre hallgató kis készülék?

A Healy egy gyógyszerek és mellékhatások nélküli – hordozható kis gyógyító házipatika. 
A Healy egy automatikusan programozott eszköz, mely a helyes frekvenciatartományba emeli a testben esetlegesen elhangolódott destruktív frekvenciát.
A Healy egy olyan mai modern eszköz, amely mobiltelefonos applikációról irányítható, így könnyen kezelhető és praktikus. Bárhol, bármikor használható.
A Healy segíti a hétköznapjainkban előforduló problémák okozta stressz feldolgozását, a készülék mikroáramon keresztül juttatja a testünkbe a stresszoldó, egyensúlyt teremtő frekvenciákat. Ezzel támogatja a testünk öngyógyító folyamatainak aktivitását.
A Healy képes korrigálni, csökkenteni a stressz által kialakult krónikus folyamatok hatását is, mint pl.: krónikus fáradtság, levertség, kimerültség, alvászavar, fájdalmak, stressz, energiahiány stb., amelyek hosszútávon lemeríthetik a szervezet energiakészletét.
A Healy, a fennálló testi-lelki-szellemi problémákra és tünetekre is kiváló megoldásokat nyújt a mindennapokban. 

Tapasztalatok! Azt tudnod kell, hogy március óta vagyunk!

60 éves hölgy, egy éve tartó krónikus derék fájás, amely lesugároz a jobb lábba is:
Két programot használtunk, a helyi kezelést a tappancsokkal a fájó részre, 20 perc, és utána 50 perces az elengedés programot, mert egy éve halt meg a férje, és a derékfájása azután kezdődött!
A két kezelés végére a fájdalom mindössze 10 %-a maradt meg derék tájt, tehát nagyon enyhén, de a lábba való lesugárzás teljesen megszűnt!

75 éves férfi, két hete tartó erős vállfájdalom, karba is lesugározva:
Egy óra alatt két féle programot futtattunk, általános fájdalomcsökkentést és helyi ízületi kezelést, 30-30 perc. A fájdalma a kezelések végére majdnem teljesen megszűnt, a vállát, karját is tudta mozgatni minden irányba, és már csak enyhe lesugárzó fájdalom maradt a felső karban!
Két nap múlva jelentkezett, hogy a felsőkarban is megszűnt a fájdalom, viszont lehúzódott az alkarba, és az jobban fáj. Újabb kezelést csináltunk, 30 perc helyi kezelést az alkarba és 30 perc általános fájdalomcsökkentő programot. A kezelés végére az alkarból is majdnem teljesen eltűnt a fájdalom!

67 éves hölgy,  évek óta krónikus váll fájdalma van.
Az első kezelés kb. 50%-al csökkentette, a 2. és 3. kezelés pedig levitte 20 %-ra a fájdalmát, de tovább nem volt lehetőség kezelni, mert csak 3 napig volt nála a készülék.
A krónikus fájdalom programot használtuk.

50 éves vállalkozó tapasztalata:
Sokat dolgozik, kemény fizikai munka, és ebből adódóan krónikus derék- és hát fájdalmak.
Egy rövid találkozó alkalmával a Healy-t nála is csak 15 percig raktuk rá, nem is a fájdalom csökkentő, hanem az energia programmal, mert nagyon fáradt is volt.
A 15 perc után jelezte, hogy enyhült a derék fájása, majd fél óra múlva felhívott, hogy teljesen megszűnt a derék fájdalma. Visszahívtam másnap, hogy mi van a derekával, és még mindig fájdalom mentes volt, és hogy ez így is maradjon hosszú távon, ő is úgy döntött, hogy kell neki a készülék, mivel ezt még munka közben is lehet használni.

57 éves kozmetikus hölgy tapasztalata:
Sokat dolgozik, nagyon fáradt, kimerült, és több helyen vannak fájdalmai (nyak, váll, hát).
Időhiány miatt csak egy fél energia programot futtattunk rajta egy délelőtt, és este azt a visszajelzést adta, hogy egész nap tele volt energiával, jelentős mértékben csökkentek a fájdalmai, és ő is úgy döntött, hogy kell neki a Healy készülék.

53 éves masszőr tapasztalata:
Gyakran visszatérő krónikus láb fájdalmak, évek óta, egy sérülés miatt, amit kezelésekkel nem lehetett teljesen kikezelni.
55 perc Healy kezeléssel, az általános fájdalomcsökkentő programmal, a kezelés után két napig teljesen fájdalommentes volt, utána visszatért ugyan a fájdalom, ezért megrendelte a készüléket, hogy mindig kéznél legyen a további kezelésekhez!

72 éves hölgy tapasztalata, gyulladt váll és erős váll-, nyaki- és felkar fájdalmak, és kezdeti demencia jelei:
Két programot használtunk, elsőként egy helyi kezelést a vállra és nyakra a tappancsokkal, 20 perc.
Ez alatt az idő alatt kb. a felére csökkent a fájdalma.
Utána egy 55 perces tisztító programot használtunk a csukló pántokon keresztül, amelynek a végére teljesen megszűnt a váll fájdalma!
A demens tünetek abban nyilvánultak meg, hogy nagyon nehezen tudott beszélni, halkan, nem találta szavakat és a nem is nagyon akart beszélni. A lánya elmondása szerint (aki masszőr) depressziós tünetei is vannak, és nagyon rosszul alszik.
A tisztító program után teljesen kivirult a néni, elkezdett beszélni folyamatosan, mondta, hogy sokkal jobb erőben érzi magát (pedig nem is energia, vagy depresszió programot használtunk!), és teljesen megváltoztak az arcvonása is!
Másnap reggel hívott a lánya, hogy azonnal szeretne rendelni egy gépet az édesanyjának, mert nagyon jól átaludta az éjszakát, megébredés nélkül, és a válla továbbra is teljesen jó, fájdalomnak semmi nyoma!

Egy hétfői nap azzal hívtak az óvodából, hogy 5 éves fiunk Olivér a délutáni alvásidő alatt két alkalommal is hányt, és rosszul érzi magát, ha van mód rá menjünk érte.Autóba ültem, elmentem érte, majd elindultunk haza. Hazafelé még egy alkalommal hányt.Hazaérve elindítottam nála azonnal egy infections programot (Fertőzések), majd amint ez véget ért, egy gastrointestinal (gyomor-bélrendszer) programot. A második program még véget sem ért, mire azt vettük észre, hogy Olivér teljesen visszanyerte erejét, vitalitását, életkedvét. Mindkét program a bioenergetic balance 2. programcsomagban található. A prospektus úgy jellemzi a bioenergetic balance 1-2. programcsomagokat, mint „digitális házipatika”.Ebből, és a sok egyéb tapasztalatból kiindulva számomra ez abszolút reális.

Azt hiszem, hogy elérkezett az idő, amikor már én is őszinte szívvel tudom megosztani a saját tapasztalatomat. A tavalyi évben öt családtagot vesztettünk el, ami nagyon megviselt. A sok stressz miatt hónapok óta csak nagyon lassan javuló izom és izületi fájdalmaim lettek. Éjjel az ágyban megfordulni, reggel az ágyból kiszállni, elindulni… Mint egy birodalmi lépegető, olyan voltam.  Amikor hallottam, hogy mit tud a Healy, éreztem, hogy ez nekem van kitalálva, hiszen 2 éve már a frekvencia gyógyászatot csinálom, csak terápiás esszenciális olajokkal. Húsvétra érkezett meg a készülék, azóta teszteljük, használjuk a párommal együtt. A fájdalmaim a #release (elengedés) program 2-3-szori használatával szinte teljesen eltűntek és a deepcycle programok napi használata pedig szó szerint napról-napra javít a közérzetemen és mentális állapotomon. Köszönöm Healy!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.