Gary Douglas: Mi akadályozza az üzletedet a növekedésben?

Mint minden vállalkozáshoz , üzlethez ez hozzájárulás lehet:

Simone Milasas ~ 5 kérdés, amit naponta kérdezz:
1. Milyen lehetőségek érhetők el, amit még nem kértél?
2. Mit kéne válasszak ma, ami pénzt csinálna nekem ma és a jövőben?
3. Kit vagy mi mást kíván ma az üzletem?
4. Mi kellene ahhoz, hogy maximalizáljam a lehetőségeket és a profitot ma?
5. Mit választhatnék, változtathatnék meg ma, ami az egész valóságomat megváltoztatná?
Oh, és egy utolsó a buli kedvéért…
Ha a valóságomat ma az üzlettel és a pénzzel választanám, mit választanék?

Gary Douglas: Mi akadályozza az üzletedet a növekedésben?

Két vállalkozónak lehetnek egyforma ötletei. Az egyiknek növekszik az üzlete, a másik épp, hogy csak túlél. Mi a különbség köztük? Két dolog: a nézőpontjaik a pénzről és a hajlandóságuk, hogy más lehetőségeket teremtsenek, jóval túl a megszokotton.

A nézőpontod teremti a valóságodat. Ha az a nézőpontod, hogy hogy az üzleti életben nehéz pénzt termelni, hogy túl nagy a konkurencia, hogy a pénz nem jön könnyen, hogy az emberek nem azt akarják, amid épp neked van, akkor ezt a valóságot fogod teremteni.

Ha mindig kérdésben vagy, mindig a lehetőségeket keresed, ha mindig olyan választásokat hozol, amelyek kiterjesztik az anyagi helyzetedet, akkor egy olyan valóságot hozol létre, amelynek része a pénzzel kapcsolatos könnyedség is. Íme, három teljesen más nézőpont a pénzzel kapcsolatban.

1. Mit tettél valósággá a pénzzel kapcsolatban, ami nem valós?

Ha a szegénységtudatot valósággá teszed, vagy hiányból teremtesz, akkor olyan valóságot teremtesz magadnak, ahol ez lesz az igaz. Ezek a dolgok valóban létezek? Nem! A nézőpontod kreálja őket. A hiányt valósabbá tetted a lehetőségeknél? Itt az idő egy másik lehetőséget teremteni a pénzzel?

A következő héten próbálj meg valami mást az üzletedben. Minden alkalommal, amikor a pénzre gondolsz, tedd fel ezt a kérdést:

„Mi kell ahhoz, hogy több pénzem legyen, mint amit el tudok költeni, de soha ne legyen elég?”

Ez a kérdés arra invitál majd, hogy több pénzt keress, mint amire szükséged van. Ez valami más, és más eredményhez is vezet.

2. Mi van, ha a pénz az örömöt követi?

Ahhoz, hogy valódi örömet élj meg, hajlandónak kell lenned arra, hogy mindent befogadj anélkül, hogy helyessé vagy helytelenné tennéd. Bármi felett ítélkezel, a pénz nem tud eljönni hozzád. Ha ítélkezel a vásárlóid felett, hogy nem költenek eleget, vagy az eladóid felett, hogy nem adnak el eleget, vagy a fejlesztőid felett, hogy nem dolgoznak elég keményen, kiiktatod az örömöt az üzletedből.

Mi lenne, ha arra hívnád meg őket, hogy többek legyenek, és ezt bátorítással és a lehetőségek kiterjesztésével tennéd? Ez többet teremtene annál, mint hogy a vállalkozásodat egy borzalmas munkahellyé teszed?

3. Milyen pénzügyi jövőt teremtesz?

Rengeteg cég pusztán a rövidtávú eredményekre fókuszál. Mi lenne más, ha elkezdenéd a pénzügyi valóságodat a jelen ÉS a jövő éberségéből teremteni? A jövő folyton változik. Nincs egy lehetséges jövő; sok lehetséges jövő van. Melyiket teremted meg? Melyiket választod? A jövőről alkotott nézőpontod a pénzügyi valóságodat is teremti.

Ha jótékony vezetővé szeretnél válni, aki az üzlet jövőjét is bevonja a napi választásaiba, tedd fel a következő kérdéseket:

„Mit adhatok az üzletemhez, ami több pénzt teremt most és a jövőben?”

Amikor felteszed ezt a kérdést, elkezdesz éber lenni más bevételi forrásokra, amit választásod szerint megteremthetsz. Menj az ösztöneid után, ne pedig az érvek és ellenérvek mentén, amelyeken gondolkodsz.

„Ki más szeretne fizetni a nagyszerűségemért, tehetségeimért és képességeimért”? Mit választanál, ha a pénz nem számítana?

Mit teremthetsz, ami még sokkal több pénzt hív be?

Mi lenne, ha annyira sok pénz lenne, mint amennyi vízcsepp a tengerben?

Annyi van… csak abból a valóságból kell működnöd, ahelyett, hogy a poharat is csak félig töltöd meg.

Milyen embereket és energiákat tudsz meghívni az életedbe amik hozzájárulás lehetnek számodra és az üzleted , lehetőségeid számára?

 • Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavarokat, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel kapcsolatos problémákat, és sok mást is.

  Befektetés önmagadba, vagyis az Acces Bars® kezelés ára:

  1 kezelés 15 000 Ft

  3 alkalom: 45 000 Ft helyett 30 000 Ft

  5 alkalom: 75 000 Ft helyett 40 000 Ft

   

  Egy Bars kezelés alapvetően másfél órás, aminek az elején 20-30 percet beszélgetünk, ez Tőled függ, nem kötelező.

  Azonban a Bars kezelés időtartama nagymértékben függ attól, hogy milyen a befogadóképességed, ami az energiaáramlással érzékelhető, tehát lehet rövidebb is.

  Ha szeretnél részt venni nálam egy Bars kezelésen, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  Szeretettel várlak Fonyódon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.