Adósság

Adósság, hitel

Nyomja a válladat a teher, kötelezettséged van, minden hónapban fizetni kell….hú, de nehéz érzések ezek…

Mit tegyél?

Elsőként, felejtsd el az adósság és a hitel szót, használd helyette azt, hogy ez a múltbeli kiadásod.

Ahányszor eszedbe jut, mindig mondd, hogy érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom, hogy fizetni kell. Ez arra lesz jó, hogy nem veszed be újra és újra a nyomasztó teher energiáját.

Ne akard megfejteni, hogyan és miből fizeted ki, maradj totális megengedésben, ezeket a dolgokat az Univerzum rendezi. Agyalás helyett, nyisd a teret a kérdésekkel.

Mi az a bevételi forrás, ami ha felbukkanna, nem kellene agyalnom? Minden ami gátolja a felbukkanását, pod, poc

Mi lehetséges, amire még nem is gondolok? Mutasd Univerzum!

Minden időben es térben ahol eldöntöttem, hogy ezzel a teherrel kell élnem azt hajlandó vagyok nem teremtetté tenni? Pod, poc

-MIT HOZ LÉTRE EGY BARS® KEZELÉS?

A Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik, ez pedig lehetővé teszi, hogy a feleslegesen eltárolt “kacatokat” elengedjük.
Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszakapcsolod a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.
A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.
– MIT VÁRHATUNK EGY ACCESS BARS® KEZELÉS UTÁN?
Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy fantasztikus masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.
A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.
MEDDIG TART EGY BARS® KEZELÉS HATÁSA?
Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.
A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.
– MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?
Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?
Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy Bars kezelést.
KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS?

Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében!
Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek.
LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?
A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a Bars® kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.
Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!
HONNAN ERED A BARS®?
A Barst 1990-ben csatornázta Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója. Azelőtt nem létezett. JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE, BETEGEKRE, FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE?

Igen.
LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?
Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)
Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.
MENNYI IDEIG TART EGY BARS® KEZELÉS?

Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.
MENNYIBE KERÜL EGY ACCESS BARS® KEZELÉS?

Ez teljesen a kezelőtől függ,Független kezelőkről van szó, akik saját maguk állapítják meg az áraikat. Van, aki teljes, és rövid kezeléseket is ajándékoz.
MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.
EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Az Access és a Bars® teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.
VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.
ÁRTHAT-E A BARS®?
Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.
VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?

Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.
HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

Nem tudhatod! Minden Bars® kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.
TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

A Bars® a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.
Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.
– HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.

Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.
MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?
Valahányszor remekül akarod érezni magad!
Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.
LE KELL FEKÜDNI A BARS® KEZELÉSHEZ?
Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megfelel.
Garantálom,a kezelés után már nem úgy távozol ahogy jöttél…

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Tudj meg többet az Access Barsról!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

YouTube

Skype: weldinke

5 dolog aminek a használatával megváltozik a pénzügyi valóságod.

1. Légy kérdésben, hagyd a kiszámítást másra.

2. Ami másnak igaz és működik, vagy nem működik, az nem biztos hogy nálad is.
(Mi működik itt Nekem?)

3. Kérj !
(ne szükségből, kell-ből )
Mi az, ami örömteli lenne Nekem és a testem számára is?

4. Lépj ki a hogyan nyerhetek, hogyan ne veszítsek játszmából !
(Mi lehetséges itt, ami a legnagyobb hozzájárulás nekem és mindenki másnak is? )

5. Élvezd amid van totális örömmel, terjeszd ki folyamatosan.
(Ha bármit választhatok és a pénz nem számítana, mit választanék ma ?)

Milyen lehet a kapcsolatod a pénzzel és bármi mással is akár ?

Lehetőségből és nem szükségből fogadsz be, mi az amit befogadhatsz ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.