Az Access, ami könnyebbé teszi az életünket

,,Access nem érdekelt abban, hogy követőket gyűjtsön. Az érdekli, hogy megerősítse az embereket. Nézőpontja szerint az nem igazi vezető, aki követőket gyűjt.

Különbség van aközött, hogy valaki oltalmaz, vagy vezet. A szekták oltalmukba veszik az életedet.

A valódi vezető az, aki tudja, hogy hova tart, és arra hív, hogy tarts vele, ha úgy döntesz. És ha nem döntesz úgy, az a te választásod.

Az Access Consciousness már csak azért sem terjeszkedhet sikeresen szektaként, mert arra bátorítja az embereket, hogy vegyék észre, tudják és ismerjék el azt, hogy ‘Senki és semmi nem lehet értékesebb a tudatosságodnál és a választásodnál, és ami a legfontosabb, soha ne add fel a nézőpontodat valaki másért’.

Az Access Consciousness nem kéri, hogy bármiről/bárkiről egy adott nézőpontot alakíts ki. Nem kéri, hogy bármit elhiggy. Még azt sem kell elhinned, hogy az Access Consciousness eszközei működnek, ettől függetlenül is megtanulhatod és sikeresen használhatod őket.

Az Access azt könnyíti meg, hogy ráébredj, mi a te nézőpontod, mivel te vagy az egyetlen, aki mindent tud az életedről, ahogyan azt is te tudod, hogy mi a jó neked. Az Access azt tanácsolja, hogy csak akkor add fel a nézőpontodat, ha rájössz, hogy korlátoz téged.

Az Access Consciousnessnek nincsenek válaszai, csak kérdései. Az Access Consciousness arra bátorít, hogy tedd fel a kérdést:

Mi lenne, ha a nézőpontjaidnak nem kellene korlátozniuk téged? Mi lenne, ha a nézőpontjaid lehetőségek lennének? “

A tudatosság mindent magába foglal ítéletek nélkül, nem ítél el senkit és nem járat le senkit hisz nem követőket gyűjt még az ítéletet sem.

Tudd amit mások mondanak rólad csak éberré tesz arra Ők mit csinálnak.

Gary Douglas egyszer azt mondta, Őt nem érdekli ha évek múlva senki nem tudja ki az a Gary Douglas, de mindenki használja azokat az eszközeit az accessnek ami könnyebbé teszik az életét.

 • Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

  Tudj meg többet az Access Barsról!

  • Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavarokat, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel kapcsolatos problémákat, és sok mást is.

   Befektetés önmagadba, vagyis az Acces Bars® kezelés ára:

   1 kezelés 15 000 Ft

   3 alkalom: 45 000 Ft helyett 30 000 Ft

   5 alkalom: 75 000 Ft helyett 40 000 Ft

    

   Egy Bars kezelés alapvetően másfél órás, aminek az elején 20-30 percet beszélgetünk, ez Tőled függ, nem kötelező.

   Azonban a Bars kezelés időtartama nagymértékben függ attól, hogy milyen a befogadóképességed, ami az energiaáramlással érzékelhető, tehát lehet rövidebb is.

   Ha szeretnél részt venni nálam egy Bars kezelésen, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

   Szeretettel várlak Fonyódon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.