Anyagi függetlenség

Mindenhol, ahol lemondtál az anyagi szabadságodról, mindenhol, ahol az volt a normális, hogy anyagilag, pénzügyileg függsz valakitől és mindenhol, ahol nincs benne a valóságodban, hogy anyagilag független legyél, ezt hajlandó vagy-e elpusztítani és nemteremtetté tenni ÉS választani az anyagi függetlenséget?

Mi az, ami lehetek? Mi az, amit tehetek? Mi az, amit választhatok? Mi az, amit birtokolhatok ehhez? Mi az, amit nem vagy hajlandó birtokolni, amit ha hajlandó lennél birtokolni, akkor most ezzel megváltoztatnád?

Hajlandó vagy-e birtokolni mindent, amit bármikor is teremtettél, bármelyik előző életedben, csak nem birtokolhattad, vagy eddig nem birtokoltad?

Bármi és minden, amit bármelyik előző életemben, ami az enyém volt, én teremtettem, örököltem, vagy bárhogy én voltam a jogos tulajdonos, de nem birtokolhattam bármilyen oknál fogva, bármit is írtam alá, bárhogyan is mondattak le, kényszerítettek lemondásra, vagy bármilyen bűbájt, mágiát alkalmaztak, azt elpusztítottam és nemteremtetté teszem. Most választom, kérem és befogadok mindent, ami az enyém, amit eddig nem volt lehetőségem birtokolni.

Univerzum mutasd, hogy mi lehetséges ezután?

Sokszor ez egy választás. Nem tudom előre, hogy mit jelent? Nem tudom, hogy fog megmutatkozni, de éber vagyok arra, hogy itt valami van, éber vagyok itt egy energiára, lehetőségre és választom. Kérek éberséget! Hajlandó vagyok bármi lenni, bármit tenni érte.

Mi az a lehetőség, amit nem tudtál beteljesíteni eddig? Amikor a teremtésben nem tudtad beteljesíteni, amikor a teremtésben nem jutottál el az utolsó lépésig?

Lehet, hogy többször elkezdted előző életeidben elkezdted, de nem tudtad befejezni. Hogyan tud ez most megjelenni? Lehet, hogy valakivel együtt teremtettél? Mi az, amit többször elindítottál? Választod-e azt, hogy ezt most kéred, befogadod? Most van itt az idő erre? Igyekszem azoknak is hozzájárulás lenni a változásához, akik még nem válasszák, hogy fizessenek érte, mert nincs elég információjuk ahhoz, hogy átlássák, minden kifizetett forint a százszorosát, ezerszeresét hozza vissza azoknak, akik válasszák a változást és használják a tanult eszközöket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.