Energetikai éberség

A legtöbb zavarodottság és félelem alapja, hogy nem ismerjük el a képességünket, hogy energiák alapján tájékozódjunk a világban. Annyira támaszkodunk a látásra és hallásra főként, hogy ezzel felülírjuk, hogy mit érzékelünk, tudunk. Ahogy a világból, másoktól tanult adatokkal felülírjuk az, amit valójában a lényünkből fakadóan tudunk.
Sokan zavarodottak, amikor valakivel beszélgetnek, mert a szavakat követik, miközben érzékelik, hogy mást gondol a partner. Sőt, mi van, ha nem is te vagy zavarodott, hanem az, akivel beszélsz?
Bármelyik Access tanfolyami tolmács el tudja mondani, hogy Garyt, vagy Daint könnyű tolmácsolni, mert azt mondja, ami energetikailag is ott van. A tanfolyami résztvevők a kérdéseikkel pedig néha totál zavarosak, követhetetlenek, mert más az energia, mint a szó. Az összes tolmács az energiával megy, aki jól csinálja. Láttam olyan profi tolmácsot az elején, a hősidőkben, akik kívülről hoztak be és fejre állt, nem bírta követni Daint elméből. Fél óra múlva lecserélték.
Az autisztikus, hiperaktív, figyelemzavaros személyek milliónyi energetikai jelre éberek egy pillanatban. Ebben kell megtanulniuk valahogy eligazodni. Az autisztikus dühös lesz a hazugságoktól, amikor nincs meg az energetikai kongruencia. A hiperaktív, “figyelemzavaros” milliónyi lehetséges valóságra éberek az adott pillanatban.
Kérd azt, hogy azok az információk “pingeljenek” meg, amik relevánsak a lehetőségek szempontjából! Nem kell mindent tudnod, érzékelned, jelentőssé tenned, még akkor sem, ha képes vagy rá! A vizsgán nem mindent kell tudnod, csak az adott tételt.
A jövővel és annak teremtésével kapcsolatos bizonytalanságok is abból erednek, hogy az energetikai éberség helyett az öt érzékre és az elmeokoskodására alapozva próbálunk következtetni. Ha beleállsz abba, hogy energetikai lény vagy és vállalod, hogy a saját valóságodat teremted inkább, mint a nagy közös katyvaszt, akkor követve az energiát mindig biztonságban vagy és túlteremthetsz minden korláton.

Hajlandó lennél-e fel- és elismerni az energetikai éberségedet?

Az első lépés ennek az irányába, hogy kérdezd: “Kihez tartozik?” -mindenre, ami felbukkan. És ha nem a tiéd, akkor KIBASZOTTUL HAGYD ABBA, hogy erre alapozva működsz! Nem félsz. Nem vagy zavarodott. Nem vagy féltékeny. Nincs bűntudatod. Nincs egy csomó idióta érzésed.Egy ajándék vagy. Ha nem ezt választod, elárulod magad.

Palacskó András

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.