Facelift

Itt a helyed, ha Inkább a kéz alatt, mint a kés alatt fiatalodnál

Ha már korábban gondolkoztál szépészeti beavatkozáson, de inkább szeretnéd megpróbálni először természetes módszerrel, akkor az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás kezelést neked ajánlom, ami fájdalmak, hegek és műtéti beavatkozások nélkül változtatja meg a testedet.

Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!

Egy nagyon finom, kedves energia,amit az arcon és a dekoltázson végzünk. Külsőleg visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatnak a külső megjelenésünkre is. Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el.

Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozunk, mely egyszerre fut a testünkben.

Miért jó, ha megtanulod?

– Ha adsz a külsődre
– Ha megelőznéd az öregedés szemmel látható jeleit
– Kozmetikusoknak, sminkeseknek, masszőröknek, szépségiparban dolgozóknak egy új kezelés, mellyel szélesíteni tudod a palettádat
– Mindenki másnak, aki szépülni, ragyogni, fiatalodni szeretne.

Ha szeretnéd az energiát magadon is alkalmazni, megtanulhatod és használhatod az arcodon és a testeden, és kezelhetsz vele másokat is. Ezt a kezelést könnyen megtanulhatod ezen az egy napos tanfolyamon, és azonnal tudod is alkalmazni saját magadon, a családodon, barátaidon, vagy akár kínálhatod a szolgáltatásaid között.
Az Access Consciousness® Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban.
Kozmetikusként e tudás birtokában egy teljesen más élményt nyújthatsz vendégeidnek.

,,Amikor hajlandó vagy éber lenni a lehetőségekre, amik nagyszerűbbek, mint amit ez a lineáris valóság mond, hogy lehetséges, túl az ok és okozat univerzumán – te vagy a varázslat.
Ahhoz, hogy varázsolj, és varázslat legyél, hajlandónak kell lenni azoknak a rezgésénél magasabban rezegni, akik nem tudják, vagy nem hiszik, hogy a varázslat létezik. Dr.Dain Heer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.