Milyen lesz az életem…

A legtöbben folyamatosan az igazságot, a helyeset a megfelelőt keresik. A tudatos választás éberségre alapul, nem a helyességre és igazságra.
Ha ezt választom, milyen lesz az életem x év múlva?
Ha ezt mondom, vagy teszem, akkor mit teremtek valakinek a világában?
Sokan, akik nem tudnak kiszállni a helyes/helytelen nézőpontokból mindenben csak ezt látják. Vagy küzdenek az igazukért, vagy oda lyukadnak ki, hogy “jól van, de akkor neked sincs igazad! Akkor minden relatív, csak nézőpont kérdése!” Nos, valóban így van. Csakhogy nem mindegy, hogy helyességből, vagy éberségből választunk valamit. Nem azért választom, mert az a helyes. Azért választom, mert az teremt nagyobbat. Nem azért mutatok rá valamire, mint facilitátor, mert nekem van igazam, hanem azért, mert fel akarom hívni a figyelmet arra, hogy mit teremt az adott nézőpont, az adott választás.
Mi történne, ha ránéznél, hogy egy-egy választásod mit teremt? Ha mielőtt kommunikálnál, megkérdeznéd, hogy mit akarok a szavaimmal létrehozni? És tényleg azt fogja teremteni, amit szeretnék? Egyáltalán: tisztában vagyok, hogy mit szeretnék?

Szokásom megosztani képeket az utazásaimról. Ezek célja nem a dicsekvés, inkább a provokálás és inspirálás. Az oké, hogy a családnak mutatom, hogy merre járok, de a többieknek miért tenném? Igen, van egy instás, fb-os “képmutató” kultúra, de ennek nem igazán szándékoztam részese lenni.
A célom inkább az, hogy ránézzenek sokan és inspirációt nyerjenek: ha ennek a hülyének sikerült, hátha nekem is megy! Igen, vannak eszközök, amiket használok, és tanítok is, de ezek az eszközök mind arról szólnak, hogy hogyan hozd ki magadból azt, amit Te tudsz és szeretnél elérni. Néha pedig az kell hozzá, hogy beinduljon egy kis energia. Az sem baj, ha felhúzod magad és beindulsz, hiszen ez is csak a lehetőségeidre való éberség. És néhányan ráhangolódnak az energiára, és beletágulnak abba, hogy milyen lehet nekem, miközben megélem ezeket a luxuskalandokat.
Így tett egy barátom, régi tanítványom is. Most írt rám, sok év után, hogy nézve a képeimet, kinyílt a tér és választott és most egy csodás új autó birtokosa. Ha csak ennyit teremtett pár kép, amit megosztottam, már megérte!

 • Ha szeretnéd jobban megismerni az Access-t, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  Weldin Magdolna

  Tel.szám: 06 70 6738088

  E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

 • Facebook profil

  Facebook üzleti oldal

  YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.