Access Consciousness ®= hozzáférés a tudatossághoz!

Szeretettel köszöntelek a blogomon!

Szeretnélek elvezetni a csodák országába, melyet én is lassan-lassan felfedezek!

Access Consciousness ®= hozzáférés a tudatossághoz

Az Access Consciousness® olyan egyszerű, könnyen elsajátítható, a hétköznapokban használható eszközöket nyújt számodra, melyekkel képessé válsz bármit megváltoztatni az életedben, amit csak szeretnél. Egyik eszköze, kezelési technikája az Access Bars.

Az Access Bars®, egy manuálterápiás, kézrátétes kezelés, melyet te is megtanulhatsz/ elsajátíthatsz. Remek kiegészítője az önfejlesztésnek, önmunkának, blokkok oldásának.

A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess!

Az Access Bars emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák az életük több területét, például az egészségüket, súlyukat, fáradtságot, depressziót, idegességet, stresszt, alvászavarokat, pénzzel, kapcsolatokkal, szexszel kapcsolatos problémákat, és sok mást is.

Ajánlom az Access Bars  kezelést, ha szeretnéd és ha kíváncsi vagy rá: – megszabadulhatsz a  szorongó érzéseidtől és félelmeidtől – ha szeretnéd megszüntetni a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaidat – ha stresszes vagy és ezt szeretnéd csökkenteni

– ha elméd kitisztítására vágysz – ha vizsgadrukkban szenvedsz

– ha rosszul alszol és éjjel nem a bárányokat szeretnéd számolni, hanem pihenni és másnap teli energiával szeretnél ébredni……ha szeretnél boldogabb lenni…

 A választás teremti a jövődet !

A nézőpontok benne tartanak a nincs választásom programozásban. Az Access Bars kezelés feloldja azokat a nézőpontokat,amelyekkel korlátozzuk önmagunkat és a lehetőségeinket .

Futtasd a Barjaidat 🙂

Gyere hozzám egy kezelésre, vagy tanuld meg nálam ezt a technikát  /oklevelet is kapsz róla!/ és másnap már te is alkalmazhatod ezt a csodát másokon! családtagjaidon, barátaidon, ismerőseiden, sőt ezzel még pénzt is teremthetsz!/

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet egy teljesen új világ felé, akkor szívesen megmutatom ezt az utat!

Szeretettel:

Weldin Magdolna

Tel.szám: 06 70 6738088

E-mail cím: kiralypillango@gmail.com

Facebook profil

Facebook üzleti oldal

Facbeook csoport

YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.