Amikor kérdéseket teszünk fel….

Amikor elkezdünk kérdéseket feltenni, azt vesszük észre, hogy elkezdünk rendkívül éberek lenni olyan dolgokra, amikre eddig nem és a beérkező infókkal, lehetőségekkel, emberekkel, helyzetekkel kihívás, hogy mit is kezdjünk.

Nem mindennel van dolgunk, amiről éberséget kapunk. Viszont MINDIG tudunk választani valamit, ami a célunk felé visz, történetesen itt most az anyagi valóságunk gyökeres megváltoztatásához.

Használjuk ezt a kérdést folyamatosan.

Kérdezzük, hogy mit választhatok MOST, hogy megváltoztassam a pénzügyi valóságomat?

S menjünk az éberségünkkel! S itt most ne gondoljunk feltétlenül nagy dolgokra.

Gyakran vagyok úgy, hogy annyi minden van a fejemben, hogy mit kéne tennem, hogy teljesen lebénulok és nem csinálok semmit. Szerencsére hamar eszembe jut ez a kérdés, és azt csinálom, ami rögtön “jön”. Néha ilyenek jönnek, hogy pakoljak el az asztalon, szedjem ki a ruhákat a gépből, stb…. majd meglátok valamit pl. az asztalon, amiről eszembe jut, hogy milyen posztot osszak meg, vagy kivel beszéljek, …. és MOST? ….és MOST? …. és MOST? … és az így alakuló tevékenység sorozat hatására pl. rendelnek tőlem, vagy bejelentkeznek tanfolyamra, vagy elém tárul egy pályázati lehetőség, vagy veszek egy sorsjegyet, …. stb. Így működik ez. 

Az éberségünket követve a célunkhoz jutunk. S ehhez legtöbbször nem logikus, kikövetkeztethető dolgokat kell tennünk.

Amikor kiadod a pénzed, mert fizetsz a boltban, feladsz egy csekket, pénzt utalsz, kifizetsz egy szolgáltatást, vagy BÁRMIT, büntetést, adót, stb. , minden egyes alkalommal mond magadban (vagy akár hangosan, amikor olyan a helyzet, hogy neked úgy könnyebb) és főleg érezd:

 “hálás vagyok, hogy ki tudom fizetni, csilliószorosan kérem vissza”

 Ha kezdetben az könnyebb neked, mondhatod azt is, hogy sokszorosan, vagy tízszeresen, vagy százszorosan, vagy ezerszeresen, csak mondd! Akkor is, ha alig sikerült összeszedned valamire 500 Ft-ot és akkor is, ha könnyedén fizetsz ki akár százezreket, milliókat is.

Ez nagy hozzájárulás akkor, ha nem szívesen adsz ki pénzt, (legalábbis bizonyos dolgokra), és a teremtésedet is jelentősen növeli.

Olvasd fel magadnak a kérdést! Nézz rá egy kicsit, hogy mit hoz fel benned, érzékeld a felbukkanó energiákat. Minél több korlátozás van az adott kérdés körül, annál erőteljesebb az érzékelés. (Csupán egy furi érzés, enyhe vagy erőteljesebb bizsergés, vagy égnek áll az összes szőr a testeden, bármi lehetséges, … ). Ha úgy könnyedebb számodra, átfordíthatod egyes szám első személybe is, tehát pl. “Mit jelent nekem a pénz?”

Majd mond hangosan vagy magadban: “mindent, ami ez, elpusztítom és nem teremtetté teszem. Helyes, helytelen, jó, rossz, POC, POD, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.” vagy röviden: “mindent, ami ez, elpusztítom és nem teremtetté teszem, POC, POD“. 

Ezzel tisztítjuk a kérdéssel felhozott energiákat, tehát eltöröljük az adott témával kapcsolatos korlátokat, korlátozásokat.

A pénz, mint energia, önálló tudatossággal rendelkezik, így hát tudunk vele kommunikálni. Hát hívjuk meg az életünkbe FOLYAMATOSAN, vagyis minél többször mondjuk ezt el a nap folyamán! Gyere pénz! Gyere pénz! Gyere pénz!

 

Horváth.Dori Lilla Pénzszerelmesek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.