Mi más lehetséges?

Az egyik dolog, amit nagyon szeretek az Access eszközeiben, hogy olyan végtelenül egyszerűek, hogy nem kell okosnak lenni hozzájuk és nem kell okoskodni, ahhoz, hogy működjenek. Csak elég úgy használni, ahogy vannak, nem kell őket csűrni csavarni.
Sokan belefutnak abba, hogy meglátnak bolyolultabb tisztításokat és azonnal elkezdik gyártani a saját verziójukat, de még az eszközök működésével sincsenek tisztában és észre se veszik, hogy amikor összraknak egy kérdést mennyi nézőpontot tesznek bele. És ezen nincs mit csodálkozni, hisz legtöbben úgy vagyunk a nézőpontjainkkal, hogy olyanná váltak számunkra mint halnak a víz, már észre se vesszük őket. És akkor találkozunk az Access Consciousness eszközeivel. És ha olyanok vagytok mint én, akkor az okosság és intelligencia az egyik fő tulajdonság, ami által definiáljátok magatokat, vagy éppen mindig bizonyítani kellett a környezteteknek, hogy okosak vagytok, akkor nagy a csábítás, hogy elkezdjük a saját kérdéseinket gyártani. Mi van, ha megengedjük magunknak, hogy ne kelljen okosnak lennünk, és az alap kérdésekkel kezdünk el játszani és hiteles forrásból azaz Gary, Dain, Simone, Brandon, Access könyvek, Access Bars tanfolyam, Alapozó tanfolyam, CF-ek azaz minősített facilitátorok előadásiaból tájékozódunk először? És amikor már legalább kezd működni a könnyű és nehéz (Light and Heavy) iránytűnk, akkor csapjunk bele a saját kérdések gyártásába.
Addig meg érdemes az alap kérdésekkel menni:
Mi más lehetséges?
Mi más lehetséges, amire még nem is gondoltam?
Mi a jó ebben, amit nem vettem észre?
Hogyan lehet ez ennél jobb?
Hogyan lehet ez még ennél is jobb?
Mi kéne hozzá, hogy ….?
Pl: Mi kéne hozzá, hogy találjak egy klassz munkahelyet/ párkapcsolatot?
Mik a végtelen lehetőségek?
Mi ez? Mit tudok vele csinálni? Meg tudom változtatni? És ha igen, akkor hogyan tudom megváltoztatni?
Néhány alapelv:
Alapjában 2 fajta kérdés van:
Az EGYIK a nézőpntjainkat, korlátainkat piszkálja meg és hozza felszínre. Ez az, ami után azt szoktuk mondani, hogy: “És mindent, amit ez felhoz, azt elpusztítom és nemteremtetté teszem.” és az Access tisztítómondatát.
Ez arról szól, hogy fel jön egy energia, ami eddig beragasztott, és most itt a lehetőség, hogy elengedd ezt.
A MÁSIK a lehetőségeket nyitja meg. Ilyenek a fent már említett alap kérdések is.
Még egy kis adalék:
Gary és Dain zseniálisak a hosszabb bonyolultabb kérdések, tisztítások megalkotásában. Azt kell ezekről tudni, hogy mindig az energiát követik és Garynek hatalmas szókincse révén és a több évtizedes tapasztlatával az energia követésésben van egy fantaszikus képessége, hogy pont azokat a szavakat találja meg, ami a legtöbb cuccot aktiválja, hogy aztán azt elengedhessük. Szóval a szuper bonyi tisztítások ha eleinte furcsák is mind azt szolgálják, hogy bennünk minél több trutyit fehozzon, hogy aztán el is búcsúzhassunk tőle. És ahhoz, hogy ez működjön még érteni sem kell őket, elég ha jelen vagy az energiával, ami feljön. Sőt még az sem feltétele annak, hogy a dolog szerte foszoljon és elillanjon.
Kérdésekre fel!
Ölelés mindenkinek! Nem azért kérdezünk, hogy választ kapjunk, hanem hogy nézőpontokat tisztítsunk és lehetőségeket nyissunk meg!
Dienes Maja
 • A Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák a testüket, az életüket, pénzügyekkel kapcsolatos elakadásaikat, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat, idegességet, stresszt és még rengeteg mást! Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják. A legjobb esetben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják!
  Izgalmasnak tűnik?

 • Jelentkezz egy tanfolyamra!
  A tanfolyamon kézikönyvet, ábrát, oklevelet kapsz, hivatalos bejegyzett Access Bars® kezelővé válsz, felveheted szolgáltatásaid közé is, vagy kezelheted a családodat, barátaidat.

 • Weldin M.Magdolna Bars® facilitátor

  2151.Fótliget, Aranyhal 1.

  06 70 6738088

  JELENTKEZZ MINÉL HAMARABB!

  Befektetés önmagadba 18 év felett: 70.000 Ft
  16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 35.000 Ft
  16 éves kor alatt: ingyenes (egy fő fizetett felnőtt kísérő mellett)

  • Egyéb kezelések ami ahhoz kell, hogy egy más valóságot hozzál létre, minden kezelés 15000Ft.

  • Látás helyreállítása

  • MIMIKRI, átvett minták törlése

  • 90%-os agykapacitás növelése

  • Facelift kezelés, fiatalítás, ránctalanítás

  • MTVSS, test helyreállítása

  • Zsírsejtek eltörlése, fogyasztó kezelés

  • Démon tisztítás, tértisztítás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.