Tisztító mondat!

TISZTÍTÓ MONDAT

Rengetegen dolgoztak ki különféle módokat arra, hogy megszabaduljunk a minket terhelő múlt és berögzülések súlya alól, persze mindig a jelenben hozott választás a legklasszabb lehetőségünk, de ha ez nem megy, akkor érdemes egy kicsit tisztogatni!

Az Access tisztítómondat varázspálca szerűen működik:

Felteszel egy kérdést, például: “Mi akadályoz abba, hogy több pénzem legyen? ” és ez felhoz egy energiát, egy érzést, amit nem feltétlenül tudsz megnevezni, de minden ott van, ami téged korlátoz: a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok.

Ekkor van egy választásod: hajlandó vagy megsemmisíteni és nemteremtetté tenni mindezt? Ha a válasz igen, akkor elmondjuk a tisztítómondatot, ami gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva.

Ez behoz egy olyan energiát, ami kitörli mindazt, ami akadályoz.

Ezt nem árt többször megismételni, amíg van energia a témán!

Mi tehát a tisztító mondat?

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlon túl

(Right and wrong, good and bad, POD and POC, all9, shorts, boys and beyonds)

A teljesség igénye nélkül: Helyes, helytelen, jó, rossz: mit tartasz ebből helyesnek, jónak, megfelelőnek, és mit rossznak, helytelennek, borzasztónak?

POD Point of creation, vagyis a teremtés pontja, ahol megteremtetted ezt a nézőpontot, ami most korlátoz!POC Point of destruction, vagyis a pusztítás pontja, ahol elpusztítottad az összes többi lehetőséget, amid lehetne .

rövidek: Mi ebben a jutalom? A büntetés? A jeletőségteli? A jelentéktelen?

fiúk: Mindazok a dolgok, amiknek keresed a lényegét, de nem találod, mert nem is hozzád tartoznak .

túlon túl:  amikor valami annyira sok, hogy kezelhetetlenné válik számodra

(hirtelen a törlesztőrészlet elszállt a háromszorosára)

Tehát a kérdés felhozza az energiát, és a döntés, hogy nekem ez nem kell és elpusztítom + a törlőmondat megszabadít tőle!

Videó az Access Consciousness® egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb eszközéről, “a tisztító-mondatról”, a társalapító Dain Heer szavaival, magyar felirattal. Ha igazi változást akarsz, nem tudod elkerülni, hogy előbb-utóbb megismerkedj vele, bármilyen őrültségnek is tűnik számodra, szóval javaslom, kezd el már ma!

Nézd meg a videót!